Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

5th ELEMENT INGENUITY PARKER LARGE DARING

Availability: In stoc

DESCRIERE

Prin intermediul gamei Ingenuity este lansat pe piata din anul 2012 un nou tip de instrument de scris (tehnologie unica brevetata si patentata 100% Parker) si anume: 5th element (al 5-lea element - primele patru fiind: stilou, roller, pix si creion mecanic). Acesta este un "scriitor" hibrid, revolutionar, ce combina cu succes prestigiul si stilul unui stilou cu simplitatea unui roller. Dezvoltat special pentru a aduce consumatorului bucuria experientei celui mai bun tip de scriere din toate cele existente, el reprezinta noua generatie in Fine Writing. Impresioneaza din prima clipa prin forma sa ultra moderna avangardista, prin stilul sau indraznet, prin elementele inovative, prin finisajele sale nonconformiste si este unul din preferatele generatiei tinere. Mai concis 5th element este un stilou cu pseudo penita care scrie in realitate cu o mina cu cerneala foarte asemanatore cu cea de roller, cu singura diferenta ca aceasta din urma are inglobata in ea modulul carbune capilar, iar varful considerat inteligent aflat intr-o pozitie fixa este flexibil. In comparatie cu un roller la care scrisul este uniform, 5th element permite adaptarea grosimii urmei de cerneala in functie de unghiul si presiunea naturala aplicata de modul de scriere caracteristic fiecarui utilizator in parte. Rezultatul final este o scrire confortabila fara efort ce inglobeaza personalitatea unica a fiecarui subiect. Acest tip de instrument nu foloseste convertor sau cartus ci o mina speciala cu cerneala de unica folosinta interschimbabila. In functie de dorinta utilizatorului aceasta mina poate fi selectata din 2 moduri de grosime (fina si medie) si din 6 nuante de culoare (albastru, negru, turcoaz, verde, bordo si violet). Ingenuity reprezinta un cadou foarte inspirat pentru toti iubitorii de gadgeturi, pentru generatia tanara si de ce nu pentru toti cei indrazneti si noncomformisti ce apreciaza noile trenduri in materie de inovatie.

 
 
SPECIFICATII (Model Brown Metal & Rubber si Black Rubber CT)
 
Accesorii:Accesorii din alama placate cu crom prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems). Clip din otel inoxidabil placat cu crom prin tehnologie PVD.
Capac:Capac din alama lacuit cu multiple straturi de lac epoxidic . Capacul se inchide prin apasare
Corp:Corp din alama lacuit cu multiple straturi de lac epoxidic cu model smooth & brick si insertii inelare metalice placate cu crom prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Grip:Grip din otel placat cu crom cizelat cu model square
MinaPenita din otel inoxidabil placata cu crom prin tehnologie PVD. Mina 5th Element Parker (vezi consumabile)

 
 
SPECIFICATII (Model Chrome CT)

Accesorii:Accesorii din alama placate cu crom prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems). Clip din otel inoxidabil placat cu crom prin tehnologie PVD.

Capac:Capac din alama cromat prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems). Capacul se inchide prin apasare
Corp:Corp din alama cromat prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Grip:Grip din otel inoxidabil placat cu crom, cizelat cu model square
MinaPenita din otel inoxidabil placata cu crom prin tehnologie PVD. Mina 5th Element Parker (vezi consumabile).

 
GARANTIE

Instrumentele de scris Parker sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost

CONTINUT

- Instrument de scris 
- Mina 5th Element Parker
- Cutie ambalaj originala 
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

 

Mai multe informatii

Tip produs 5th Element
Producator Parker
Personalizare Nu
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • 5th element Ingenuity Parker Large Daring Brown Metal
  • 5th element Ingenuity Parker Large Daring Brown Metal
  • 5th element Ingenuity Parker Large Daring Chrome CT

Spune parerea ta

Comentariul tau la: 5th ELEMENT INGENUITY PARKER LARGE DARING

690,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It