Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

Agenda Godo

Availability: In stoc

Agenda Godo e total difertia fata de orice exista pe piata din Romania. E colorata, creativa, interesanta, si mai ales utila. Te ajuta sa te dezvolti profesioanl si personal. Iti pune la dispozitie informatii utile. Structura zilnica permite organizarea perfecta pentru job si timpul liber.

Citatete Motivationale te incurajeaza  sa iti atingi obiectivele si te inspira. Stickere reprezinta cel mai important element al agendei GoDo. Ele o fac si mai diferita. Originale, desenate manual, simbolizind lucruri si activitati importante, te ajuta sa semnalizezi anumite task-uri.

 

Liste

Exista un loc dedicat pentru a face liste, pentru care puteti apela si la stickere. Liste de cumparaturi, de idei, de filme pe care vrei sa le vezi, carti pe care vrei sa le citesti, licte cu toate lucrurile importante de care vrei sa iti aduci aminte.

Weekly reminders

Cu 11 lucruri care au potentialul de a cauza fericirea, conform specialistilor in dezvoltare personala si a psihologilor. Au rolul de a te face sa apreciezi lucrurile sau experientele pozitive din viata ta si sa iti optimizezi timpul

Completarea agendei e usoara si interesanta, poate parea o joaca, dar la finalul zilei, saptamanii, lunii sau anului, vei constata ca ai realizat mult mai multe din ce ti-ai propus, indiferent ce ar fi.

Mai multe informatii

Tip produs Agenda
Producator Nu
Personalizare N/A
Marimea penita N/A
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Agenda Albastra
  • Agenda Alba

Spune parerea ta

Comentariul tau la: Agenda Godo

80,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It