Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

BANDA CORECTOARE 5 MM X 6 M MONO 2 WAY TOMBOW

Availability: In stoc

DESCRIERE

Un instrument de papetarie extrem de util si adaptat cerintelor muncii de birou, cu doua capete de utilizare pentru actiuni de corectare de tip acoperire si stergere. Mono 2 Way combina in corpul de plastic de forma supla si ergonomica un cap de stergere cu radiera avand sectiune patrata si un cap de corectare cu banda, ambele oferind posibilitatea de retragere in cazul neutilizarii sau pentru a le proteja de praf si murdarie. Radiera inainteaza prin rasucirea mansonului de avansare, iar substanta crectoare cu ajutorul rotitei pe care este plasata banda suport. Aplicarea benzii se face usor si aderent pe orice suprafata, nu necesita timp de uscare si poate fi suprascrisa imediat. Banda poate fi folosita pana la ultimul milimentru, sistemul de rulare asigurand pretensionarea acesteia pentru o utilizare facila. Guma de sters ca si rola de corectare se pot inloci dupa consum. Forma compacta si utilizarea duala fac din Mono 2 Way un instrument portabil usor de folosit si depozitat in trusa cu materiale de scris.

 

SPECIFICATII

Accesorii din plastic


Mecanism de culisare-retractare a benzii. Role de ghidaj transport si pretensionare a benzii din material plastic. Mecanism twist din plastic de culisare mini-radiera stergere.


Corp din material plastic semitransparent


Suport banda nailon de latime 5mm si lungime 6m. Material corector cu aderenta perfecta, imediata si uscare rapida. Mini-radiera stergere dreptunghiulara lungime 34mm, latime 7.3mm, inaltime 7.3mm.

Disponibila in 2 culori: Albastru si Roz

 

GARANTIE
Benzile corectoare au termen de valabilitate doi ani de la data fabricarii
 
 
CONTINUT
- Banda Corectoare

Mai multe informatii

Tip produs Pic
Producator Tombow
Personalizare Nu
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Pink
  • Blue

Spune parerea ta

Comentariul tau la: BANDA CORECTOARE 5 MM X 6 M MONO 2 WAY TOMBOW

22,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It