Menu
Your Cart

descris Blog RSS Feed

29 iun. #MeetTheBrand - Caran d’Ache
deScris Penshop 0 186
    De peste un secol, brandul Caran d’ Ache susține emoția creativă prin instrumente de scris și produse dedicate artiștilor.Fondată în 1915 la Geneva sub denumirea inițială “Fabrique Genevoise de Crayons”, compania elvețiană s-a făcut remarcată prin calitate în cele mai mici detalii și inovația produselor dedicate desenului și scrierii.Denumirea ..
09 mai Regulament Concurs
deScris Penshop 0 262
REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “Redescoperă bucuria deScris"  SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL Organizatorul Concursului ”Redescoperă bucuria deScris", denumit în continuare„Concursul", este S.C. DeScris Penshop SRL, înregistrată la J6/168/2015, CUI 34302194, cu sediul în Cluj-Napoca, judeţ Cluj, Romania, e-mail: [email protected] se va desf..
05 feb. Cerneală şi haiku. Iroshizuku, chintesenţă de frumos
deScris Penshop 0 97
Cerneala japoneză Iroshizuku este reprezentarea grafică a poeziei şi a emoţiei.Denumirea acestor cerneluri, “Iroshizuku“, provine din alăturarea cuvintelor japoneze “iro” (culoare), care exprimă un standard înalt si o mare varietate de culori, iar “shizuku” (picături) sugerează chiar imaginea picăturilor de apă. Fiecare nuanţă din cerneala Pilot Ir..
05 feb. Ce este un Bullet Journal şi de ce trebuie să îl ai
deScris Penshop 0 133
Probabil ai auzit în ultimul timp vorbindu-se despre Bullet Journal sau bullet journaling. La ce se referă acestea?Un Bullet Journal este un notes care te ajută să îţi organizezi mai bine viața de zi cu zi și să ai o imagine de ansamblu asupra obiectivelor tale, a lucrurilor „de făcut”, să te concentrezi la esenţa ideilor şi gândurilor tale. Cu alt..
05 feb. Cum te poate ajuta scrisul să devii exact cine vrei să fii
deScris Penshop 0 81
Bullet journaling este o metodă foarte de populară de organizare, documentare și reflecție asupra vieții de zi cu zi. Poate vei fi surprins, dar această combinație de jurnal personal, agendă, listă cu „de făcut” sau chiar orice vrei să notezi poate avea un impact major asupra ta.Ai 10-15 minute libere?Gata, atât îţi trebuie ca să te apropii cât mai..
05 feb. Pilot Capless – fascinaţie şi istorie
deScris Penshop 230 156
Istoria stilourilor Pilot Capless începe în 1964, când au fost create mai multe produse pentru a sărbători Jocurile Olimpice de la Tokyo. Atunci a luat naştere modelul care în Statele Unite a purtat numele de Vanishing Point. Stiloul Capless a impresionat prin combinaţia fascinantă între lux şi tehnologie. Sistemul retractabil prin care la o simplă..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.