Nu poți să te gândești la începutul primăverii fără să te gândești și la Mărțișor. Sau la 8 Martie. Ai idee ce cadouri vei oferi în luna martie?


De ce stilourile sunt cadourile ideale


Stilourile sunt obiecte memorabile, care pot fi oferite cu orice ocazie. Ele pot fi oferite atât persoanei iubite, cât și unei colege, prietene sau mamei. Întotdeauna trec testul timpului și sunt un cadou semnificativ, ce încurajează creativitatea.


Contrar unei idei preconcepute, nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a dărui un cadou special. Așa că, dacă de mărțișor ți-ai propus să dăruiești un stilou, am făcut pentru tine o selecție de modele excelente, care nu îți vor afecta bugetul la acest început de primăvară.


Iată 10 propuneri, care se încadrează într-un buget de maxim 120 de lei.


1. Stiloul Perkeo Peony Blossom Kaweco Acest stilou cu design modern este ideal pentru orice vârstă. Capacul octogonal și corpul decorat cu model geometric (16 dungi) creează o armonizare perfectă într-un joc unic de lumini și umbre. Secțiunea de prindere ergonomică permite scrierea prelungită fără efort.


2. Stiloul Scrikss 419 Powder GT   Acest instrument de scris în stil clasic, cu clip de inspirație art-deco, are culoarea cafelei cu lapte, în contrast elegant cu elementele aurii. Ai posibilitatea să adaugi o gravură personalizată, care va transforma acest obiect în unicat.


3. Stiloul Faber-Castell Grip 2011 

Specificul acestui stiloul îl reprezintă designul cu suprafață mătăsoasă și puncte de prindere - Grip. Disponibil în mai multe culori atractive, acest stilou este un model câștigător la German Design Award 2020.  


4. Stiloul Sheaffer Pop Purple CT
 Compania americană Sheaffer a creat gama de stilouri Pop ca un soi de amprentă a generației tinere, pentru a inspira și mai multă creativitate prin acest prieten al scrisului. Prețul accesibil și nuanțele vii în care este dispobibil îl transformă și într-un accesoriu ușor de asortat la ținutele tinerilor.


5. Stiloul Parker Vector XL Lilac CT
Un stilou ce beneficiază din plin de expertiza în instrumente de scris Parker, Vector XL Lilac CT cucerește atât prin design, cât și prin confortul la scriere, toate acestea la un preț foarte convenabil.


6. Stiloul Lamy Safari Premium
Lamy Safari este un stilou atemporal pentru cei tineri și cei cu inima tânără. Acest clasic-modern este disponibil într-o suită de culori magnetizante, ce vor aduce un plus de culoare pe orice birou și momente de inspirație pentru fericitul posesor.


7. Stiloul Platignum Studio
O adevărată declarație de stil, stiloul Platignum Studio este foarte ușor și o oferă o experiență plăcută la scriere. Culorile strălucitoare și materialele de calitate transformă acest stilou al mărcii britanice într-o opțiune excelentă prin prisma raportului calitate-preț.


8. Stiloul Sailor HI-ACE NEO / RED CT
Penița surprinzător de fină este printre principalele atu-ui al acestui stilou Sailor, una dintre cele mai vechi mărci de instrumente de scris din Japonia. Frumusețe prin simplitate și o variantă demnă de luat în seamă pentru un cadou inspirat.


9. Stiloul Faber-Castell Metal MatStiloul are un design contemporan cu străluciri argintii și o zonă de prindere foarte confortabilă, în plus, ai posibilitatea de a alege între 4 dimensiuni de penițe, de la mediu la extra-fin. 


10. Stiloul Platinum PlaisirUn stilou ”made in Japan” robust - fără a pierde din eleganță, modelul Plaisir vine cu o promisiune tehnică ce poate fi utilă pentru mulți: tehnologia Slip & Seal garantează că cerneala va rămâne lichidă în stilou timp de 2 ani. Și acest stilou poate fi gravat cu un mesaj personalizat.


Intră pe www.descris.ro și vei descoperi sute de opțiuni de cadouri potrivite pentru orice ocazie.