Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

Eastpak

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
pe pagina

Articolele de la 1 la 8 din 31 in total

 1. Rucsac Eastpak Back to Work
 2. EASTPAK GENIUS RE-CHECK BLUE

  EASTPAK GENIUS | Rucsac laptop 15" - mai multe variante de culoare

  344,00 RON

  Eastpak Genius este un rucsac versatil si foarte bine construit. Pe langa compartimentul principal, are si un compartiment separat pentru laptop sau tableta, precum si un buzunar frontal usor de accesat.

  Vezi mai mult
 3. EASTPAK GONZER

  EASTPAK GONZER | Rucsac laptop 17"

  413,00 RON

  Rucsacul Eastpak Gonzer este perfect pentru orice profesionist pe drum. Constructia cu captuseala suplimentare ofera o protectie adecvata pentru obiecte de valoare, in timp ce bretelele captusite cu Airmesh inseamna confort pentru tine. Cu mai multe buzunare interioare, esentialele mai mici pot fi depozitate cu usurinta.
   
  Vezi mai mult
 4. EASTPAK GETTER UM BLUE

  EASTPAK GETTER | Rucsac laptop 15" - MAI MULTE VARIANTE DE CULOARE

  344,00 RON

  Rucsacul Eastpak Getter are diverse compartimente si buzunare care fac din el o optiune foarte buna de geanta pe care o iei cu tine in timpul liber. Bretelele ergonomice si cureaua transversala il fac confortabil. Compartimentul dedicat pastreaza laptop-ul in siguranta alaturi de chei si portofelul tau.

  Vezi mai mult
 5. EASTPAK JOBOX CHARGED GREY

  EASTPAK JOBOX | Rucsac laptop 17" - MAI MULTE VARIANTE DE CULOARE

  504,00 RON

  Avand mai mult decat caracteristicile de baza ale unui rucsac, Jobox este un favorit de top pentru functionalitate. Acest rucsac este ultra confortabil datorita bretelelor captusite care va permit sa transportati obiecte mai grele fara ezitare. Este perfect pentru laptop, tableta si dosare pentru activitatea de zi cu zi de la birou.

  Vezi mai mult
 6. EASTPAK JOEDALE METRONIC GREY

  EASTPAK JOEDALE METRONIC GREY| Rucsac laptop 14"

  298,00 RON

  Oferind confort in timpul calatoriilor foarte lungi, rucsacul Eastpak Joedale este partenerul de calatorie ideal. Curele de umar ergonomice au fost proiectate special pentru tine si se potrivesc perfect pe umeri. Eastpak Joedale poate transporta toate lucrurile esentiale cu usurinta iar compartimentul captusit iti pastreaza laptopul in siguranta.
  Vezi mai mult
 7. EASTPAK KERVER BLUE

  EASTPAK KERVER BLUE | Rucsac

  486,00 RON

  Acest rucsac slim, ofera o multime de spatiu de stocare pentru tot ce-ti trebui intr-o zi obisnuita. Pastrati tableta in siguranta, fara riscul de a o zgaria datorita compartimentului captusit.
  Vezi mai mult
 8. EASTPAK KILLINGTON KHAKI 52

  EASTPAK KILLINGTON | Rucsac laptop 15" - MAI MULTE VARIANTE DE CULOARE

  596,00 RON

  Rucsacul Killington de la Eastpak contine un compartiment pentru laptop in care puteti avea incredere sa transporte in siguranta gadget-uri. Compartimentele frontale si laterale ofera o multime de spatiu suplimentar de stocare.

  Vezi mai mult

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
pe pagina

Articolele de la 1 la 8 din 31 in total

Top