Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

Helveco

Helveco

HELVECO – un brand  care s-a lansat cu peste 70 de ani în urmă, în Biel (BIENNE), Elveția - leagănul orologeriei.

 

In anul 1939, Arthur Imhof, pe atunci director general alfabricii proprii de pendule a lansat un brand ", pe care l-a numit  HELVECO cu referire la vechiul nume al țării sale mamă, Helvetia.

 

Ceasurile HELVECO si-au câștigat curand o reputație pentru  calitate excelentă.  În 1998, HELVECO a fost preluata de către firma elvetiana  Watch Trading Co.  Urmarind fiecare detaliu, marca acordă atenție frumusetii produselor sale și alageri materialelor potrivite. HELVECO este într-adevăr un brand care simbolizeaza distinctia si reputatia ceasurilor elvetiene.

 

În anul 2004, HELVECO a fost achiziționat de Cronograf Int'l Co.

 

Începând din 2006, s-au adăugat colectiei  instrumente de scris, marochinărie și accesorii formand un mix de produse noi, care pot deveni cadoru minunate.

HELVECO va ofera o gama larga de produse – ceasuri pentru  femei si barbati, pixuri, butoni, precum și accesorii din piele și brelocuri, care au fost puse împreună în cadouri unice si de lux, seturi cu numeroase opțiuni de produse, stiluri și culori pentru a se potrivi cu cele mai exigente gusturi. Impactul de a avea un cadou frumos prezentat nu poate fi subestimat. Fie că este un cadou pentru cineva special, prietenul, partenerul de afaceri, sau doar pentru a te răsfăța pe tine insuti, HELVECO are o oferta pentru fiecare ocazie.

Seteaza descrescator
pe pagina

1 Articol(e)

  1. HBP196NN

    PIX HELVECO WHEEL CROWN II HBP196NN

    Pret normal: 720,00 RON

    Pret special: 619,20 RON

    Pix Helveco Wheel Crown II HBP196NN este un pix deosebit Vezi mai mult

Seteaza descrescator
pe pagina

1 Articol(e)

Top