Menu
Your Cart

INKBALL TOOL STYLUS / ORANGE BT

INKBALL TOOL STYLUS / ORANGE BT
DESCRIERE
O trusa de scule in miniatura care poarta numele Tool Pen de la Monteverde USA reprezinta o serie novatoare de instrumente de scris completate cu succes de o suita de instrumente utile lucrului pe teren, schitelor tehnice, notatiilor la fata locului pe santier sau pentru cei care iubesc latura mai tehnica. Instrumentele din seria Tool Pen sunt solide, fabricate din material plin, in sectiune hexagonala pentru o usoara utilizare si buna priza in conditii de exterior, cu doua capete utilizabile, unul pentru scriere clasica (cu dotari stilou, pix, roller sau creion mecanic), iar celalalt capat senzitiv un stilus pentru utilizarea cu tabeta digitala. Sub stilus se descopera prin desurubare o sectiune care adaposteste o surubelnita cu dublu cap, in cruce si liniara, care sunt pastrate in locasul destinat cu un magnet care confera siguranta. Pe tot corpul instruemntului de scris sunt marcate pe fatetele longitudinale cate un liniar cu diverse unitati de masura, si o nivela pentru alinierea corecta la orizontala sau verticala. Clipsul de prindere este ferm si asigura pastrarea in bune conditii a instrumentului in buzunar. Penitele capatului in varianta stilou pot avea dimensiuni variabile, de la extra fn, fin, mediu, lat si caligrafic stub de 1.1 mm. Stiloul utilizeaza cartuse standard internationale cu cerneala, putand alege culorile preferate, care pot fi folosite, de asemenea si cu varianta de scrierele roller. Pixul se incarca cu mine standard Monteverde D1 (unde puteti alege variantele medium sau super lat). Varianta de scriere cu cap creion mecanic foloseste mine de creion standard cu grosimea de 0.9 mm pentru o rezistenta sporita in conditii de munca pe teren si are in dotare si o guma de sters adapostita in corpul instrumentului (acesta nu mai dispune de nivela, ca celellate modele) 


SPECIFICATII
Accesorii din alama placate cu aliaj black trim. Clip din otel inoxidabil tip arc placat cu aliaj black trim. Touch Screen din cauciuc.
Mecanism - Screw Cap
Nivela (poloboc)
Corp din alama lacuit cu multiple straturi de lac portocaliu lucios.
Varf cu bila. Functioneaza cu cartuse cu cerneala.
 
 
GARANTIE
Instrumentele de scris Monteverde sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contra cost 


CONTINUT
- Instrument de scris
- Cartus cerneala
- Soft Touch
- 2 surubelnite (dalta si cruce)
- Nivela (poloboc)
- Rigla cu trei functii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
INKBALL TOOL STYLUS / ORANGE BT
198,00 RON
Fără TVA: 198,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: MV35294

Opţiuni disponibile

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.