Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

Stilouri de lux

Stilouri de lux

Stilourile sunt considerate a fi cele mai sofisticate instrumente de scris. Mai mult decat atat, stilourile au devenit adevarate accesorii care vorbesc despre tine. La DeScris gasesti stilouri de lux ale marcilor emblematice de instrumente de scris precum Parker, Graf von Faber-Castell, Lamy, Montegrappa sau Watermann. Fiecare stilou este o adevarata bijuterie, prin rafinamentul designului si calitatea materialelor folosite.

Frumos ca o poezie, stiloul Parker Sonnet cu elemente placate cu aur este un model perfect pentru un cadou care va fi pretuit la adevarata lui valoare.

Stiloul Guilloche Faber-Castell fascineaza prin eleganta contrastelor dintre stralucirea pretioasa a rhodiului si corpul gravat prin tehnica Guilloche. O alta recomandare pentru cei care doresc sa cumpere un stilou de prima calitate este modelul Ondoro Faber-Castell, cu corpul realizat din rasina rara si un design cu linii puternice, masculine.

Seteaza descrescator
pe pagina

1 Articol(e)

  1. ZOOM 101 STILOU / CARBON AT TOMBOW
    619,00 RON

    ZOOM 101 STILOU / CARBON AT TOMBOW

    Lungime: 160.00mm / Latime: 11.00mm / Greutate: 13.50g. Corpul este din fibra de carbon folosita in industria aeronautica. Penita este din otel inoxidabil placata cu rodiu (metal nobil din clasa platinei). Vezi mai mult

Seteaza descrescator
pe pagina

1 Articol(e)

Top