Menu
Your Cart

Montegrappa

Producător: Montegrappa COD: MON31
Cartuse pentru stilou Montegrappa sunt compatibile cu toate stilourile Montegrappa...
28,00 RON
Fără TVA:28,00 RON
Producător: Montegrappa COD: MON1
Convertorul Montegrappa îți dă libertatea de a folosi calimara cu cerneală chiar dacă ai un stilou cu patroane. Deși acest convertor este fabricat de Montegrappa, el poate fi folosit și în stilourile produse de alte firme...
203,00 RON
Fără TVA:203,00 RON
Producător: Montegrappa COD: MON20
Ultima aditie in glorioasa familie NeroUno, cu 48 de cristale Swarovsky Zirconia incrustate pe capacul rollerului nu o sa treaca neobservat atunci cand il purtati cu mandrie in buzunar sau cand il tineti in mana.Fiecare instrument de scris din Gama Pure Brilliance Zirconi este marcata cu o gravura m..
2.137,00 RON
Fără TVA:2.137,00 RON
Producător: Montegrappa COD: ISFOBQIAXX
Colecție clasică Fortuna Mozaic a atins inima clientelei tinere, urbane, care apreciază combinația dintre modernitate și clasicism. Ea își datorează numele zeiței Fortuna, personificarea norocului în sine, conform vechilor romani. Noul Fortuna Mozaic este oferit in trei variante de rășină inspirate ..
792,00 RON
Fără TVA:792,00 RON
Producător: Montegrappa COD: MON6
Montegrappa intelege importanta cuvantului scris din cauza asta a numit aceasta serie de pixuri - "Parola" ce din limba italiana inseamna "Cuvant". Un design rafinat si in acelasi timp, modern se evidentiaza in culori vii ale acestei colectii.Specificatii:Dimensiuni generale - 149mm x 15mmGreutate -..
534,00 RON
Fără TVA:534,00 RON
Producător: Montegrappa COD: MON23
Indiferent cu ce il asortati, stilou, roller, pix sau chiar singur, creionul mecanic Fortuna de la Motegrappa este o unealta valoroasa pe drumul succesului. O simpla rasucire alimentea cu mina de 0,7 mm varful creionului. Creativitatea izvoreste din momentul in care acest creion mecanic Fortuna este..
675,00 RON
Fără TVA:675,00 RON
Producător: Montegrappa COD: ISANRBAC
Instrumentul Armonia inglobeaza o simbioza perfecta intre forma si functie.Armonia are un design subtire cu o lungime medie fiind un instrument care se preteaza perfect atat barbatilor cat si femeilor. Impartaseste un grad de subtilitate si discretie, iar in timp ce face parte din gama accesibila a ..
454,00 RON
Fără TVA:454,00 RON
Producător: Montegrappa COD: MON4
Montegrappa intelege importanta cuvantului scris din cauza asta a numit aceasta serie de stilouri - "Parola" ce din limba italiana inseamna "Cuvant". Un design rafinat si in acelasi timp, modern se evidentiaza in culori vii ale acestei colectii. Pixul cu mediu de stocare USB a fost creat pentru cei ..
1.059,00 RON
Fără TVA:1.059,00 RON
Producător: Montegrappa COD: ISFOMBPH
Bastonul, cu doi șerpi încolăciți este simbolul medicilor și al farmaciștilor, în general, în timpurile moderne. E adesea asociat cu staff-ul lui Asclepius, vechiul zeu grec, purtătorul de vindecare și puritate. Potrivit grecilor este, de asemenea, toiagul lui Hermes, mesager al zeilor, simbol al pă..
983,00 RON
Fără TVA:983,00 RON
Producător: Montegrappa COD: ISFORBIIXX
Un pix bun poate să ne reamintească cele mai fericite momente din viața noastră, să aducă idei nobile...
912,00 RON
Fără TVA:912,00 RON
Producător: Montegrappa COD: ISDUIBIC
Astfel, instrumentele de scris Ducale Iustitia pot fi cadoul perfect pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul juridic, dar si pentru cei care pastreaza la temelia vietii lor principiul dreptatii si echitatii. Realizat din rasina neagra lustruita, cu finisaje din otel inoxidabil, instru..
1.310,00 RON
Fără TVA:1.310,00 RON
Producător: Montegrappa COD: ISDUMBPWXX
Colecția dedicată lui Nelson Mandela este un design Ducale elegant, discret, adaptat la vraja sa liniștită, dar enormă, făcută în rășină delicată de Ivory care amintește de cariera pe care se afla închisoarea, unde Mandela a servit timp de 18 din totalul de 27 de ani era în spatele gratiilor, inaint..
1.334,00 RON
Fără TVA:1.334,00 RON
Afişare 1 - 12 din 58 (5 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.