Menu
Your Cart

SET 12 CARTUSE INTERNATIONALE GARNET / PURPLE

SET 12 CARTUSE INTERNATIONALE GARNET / PURPLE
DESCRIERE

Colectia Monteverde, bogata in culoare, vibranta si cu nuante stralucitoare, este partea centrala si cheia povestii noastre despre cerneala.
Folosite în mod traditional ca forma de bijuterii sau alte podoabe, pietrele au surprins deopotriva ochii barbatilor si femeilor, exprimand prin frumusetea lor ceea ce cuvintele noastre nu pot. Avand in vedere acest lucru, Monteverde USA a creat colectia de Gemstone Monteverde: o linie de cerneluri stralucitoare pentru stilou, bogate intr-o multitudine de culori vibrante. Fiecare cerneala va adauga un plus de valoare si expresie scrisului tau de mana.
Indiferent daca adoratia, emotia, aspiratia sau onestitatea, le arata celor mai apropiati ca va pasa de una dintre cele 14 culori unice ale noastre: Sapphire, Olivine, Topaz, Fireopal, Moonstone, Amethyst, Charoite, Erinite, Ruby, Garnet, Tranzite, Malachite, Citrine si Onyx.
Fiecare cerneala este facuta cu formula europeana de tratare a cernelii (ITF) de la Monteverde USA, care imbunatateste drastic calitatea fluxului de cerneala, prelungeste timpul de captare si lubrifiaza si protejeaza sistemele de alimentare cu cerneala de coroziune sau colmatare.


GARANTIE

Consumabilele Monteverde au termen de valabilitate doi ani de la data fabricarii


CONTINUT
- Cartus mini-12 bucati
- Cutie ambalaj originala

*Pretul afiasat este pentru cutia cu 12 cartuse mini

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
SET 12 CARTUSE INTERNATIONALE GARNET / PURPLE
22,00 RON
Fără TVA: 22,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: G305GA
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.