Menu
Your Cart

PIX Caran d'Ache ECRIDOR / LE AVENUE PDT

PIX Caran d'Ache ECRIDOR / LE AVENUE PDT
PIX Caran d'Ache ECRIDOR / LE AVENUE PDT
PIX Caran d'Ache ECRIDOR / LE AVENUE PDT
PIX Caran d'Ache ECRIDOR / LE AVENUE PDT
DESCRIERE
Din 1930, instrumentele de scris din colectia Ecridor Caran d’Ache a reprezentat fuziunea unui stil autentic, contemporan, cu fiabilitate, demonstrat de precizia mecanismului sau emblematic fabricat în Elvetia. Jocul de lumina si stralucirea reflecta experienta artizanilor Caran d’Ache in tehnica "ghiloche" si slefuire, sporind placerea de a scrie. Faimosul sau design hexagonal este acoperit cu metale pretioase, facand din colectia Ecridor o icoana atemporala a elegantei si finetei, fiind în acelasi timp un excelent partener de scris.
Ecridor Avenue, inspirat de bulevardele de la Geneva, acest model „pietruit” reflecta eleganta si modernitate. Mesterii Caran d’Ache s-au inspirat din acest model care reprezinta atat pietrele pietruite din Geneva, cat si verigile unei curele de ceas. Finisajul mat confera acestui Ecridor un aspect extrem de contemporan, facând ecou esteticii ceasurilor pentru a crea o mostenire durabila.

SPECIFICATII
Accesorii din alama placate cu paladiu.
Clipul este din otel inoxidabil tip arc placat cu paladiu.
Mecanism click (prin apasare)
Corp hexagonal din alama gravat liniar cu model square placat cu paladiu.
Mina pix Goliath Caran d’Ache (vezi consumabile)

GARANTIE
Instrumentele de scris Caran d’Ache sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contra cost.

CONTINUT
- Instrument de scris
- Mina pix montata
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
PIX Caran d'Ache ECRIDOR / LE AVENUE PDT
810,00 RON
Fără TVA: 810,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: 890407

Opţiuni disponibile

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.