Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

PIX LAMY NOTO BLACK-SILVER

Availability: In stoc

Caracteristici:

- Corp din plastic ABS de culoarea neagra

- Mina pix LAMY Giant M16 (vezi consumabile)

- Gripul si butonul de apasare din otel inoxidabil placat cu multistraturi de lac metalic argintiu. Clipul este din plastic ABS de culoarea neagra. 

- Mecanism click (prin apasare)

Descriere:

Lamy Noto inovator și încă într-un fel familiar. Este simplu, dar nu este plictisitor.. Și chiar de la început a fost considerat de experți ca un obiect de design si unul din cele mai placute aspecte este prețul accesibil. Cu noul Noto LAMY, Naoto Fukasawa a creat un pix interesant care îmbrățișează filosofia de producție și expresia stilistică clara, Lamy. Respingând superficialitatea, cel mai influent designer contemporan din Japonia a sintetizat calitatea esențială a sistemului de scriere încapsulat într-un pix. LAMY Noto, cu corpul său triunghiular cu clip tăiat in corpul pixului întruchipeaza clar invitația de a scrie de mână. Ce altceva ai mai putea dori de la un pix modern?

Garantie:

Instrumentele de scris Lamy sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.

Continut:

- Instrument de scris
- Mina pix LAMY Giant M16 montata
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

Lungime: 146.00mm/ Latime:11.50mm/ Greutate:15.40g

 


Mai multe informatii

Tip produs Pix
Producator Lamy
Personalizare Nu
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

Spune parerea ta

Comentariul tau la: PIX LAMY NOTO BLACK-SILVER

37,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It