Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

PIX WATERMAN PERSPECTIVE

Availability: In stoc

DESCRIERE

Celebrand simplitatea formei prin sectiunea sa rotunda, cu alura curata si bine pusa in evidenta de formele suple, aceasta gama esentializeaza puritatea dinamica a arhitecturii moderne, inspirand liniile zvelte si indraznete ale unei citadele. Aerul urban contemporan, cu juxtapunerile otelului si sticlei, se reflecta in combinatia de materiale stilate, in gama de culori si in accentele ultramoderne ale gravurii rafinate care insotesc designul elegant. Expresie a frumusetii neostentative, eleganta acestei game se releva in detalii semnificative, precum inelul lat care balanseaza vizual intregul aspect si care da o nota de rafinament bine dozat in ansamblul sobru dar luxos al instrumentului.

SPECIFICATII

Waterman Perspective Champagne CT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac metalic bej imprimat cu model diamond. Accesoriile si gripul placate cu crom. Mecanism twist.

Waterman Perspective White CT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac alb imprimat cu model diamond.Accesoriile si gripul placate cu crom.Mecanism twist.

Waterman Perspective Azure CT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac metalic bleu imprimat cu model diamond. Accesoriile si gripul placate cu crom. Mecanism twist

Waterman Perspective Silver CT - Corpul din alama lacuit cu mmultistraturi de lac metalic argintiu imprimat cu model diamond. Gripul din alama placat cu crom. Accesoriile sunt placate cu crom. Mecanism twist.

Waterman Perspective Laque Black GT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Gripul din alama placata cu aur de 23K. Accesoriile placate cu aur de 23K. Mecanism twist.

Waterman Perspective Laque Black CT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Gripul din alama placata cu crom. Accesoriile placate cu crom. Mecanism twist.

Waterman Perspective Obsession Blue CT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac metalic bleu albastru imprimat cu model diamond. Mecanism twist.

 

GARANTIE

Instrumentele de scris Waterman sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost

 

CONTINUT

- Instrument de scris
- Mina pix Waterman montata
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

Mai multe informatii

Tip produs Pix
Producator Waterman
Personalizare Gravabil
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Pix Waterman Perspective Silver CT
  • Pix Waterman Perspective White CT
  • Pix Waterman Perspective Champagne CT
  • Pix Waterman Perspective Azure CT
  • Pix Waterman Perspective Laque Black GT
  • Pix Waterman Perspective Obsession Blue CT
  • Pix Waterman Perspective Laque Black CT
  • Pix Waterman Perspective Blue CT

Spune parerea ta

Comentariul tau la: PIX WATERMAN PERSPECTIVE

571,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It