Menu
Your Cart

Creioane mecanice

Producător: Platinum COD: MOLS_200
Creioanele mecanice obișnuite sunt capabile să cupleze miezul de plumb până la ultimii 10 mm, moment în care plumbul devine instabil și cade.Pe de altă parte, Platinum OLEeNU poate strânge un miez de plumb până la ultimul 0,5 mm - o reducere de 95% a deșeurilor care vă oferă aproape 20% mai multe sc..
16,00 RON
Fără TVA:16,00 RON
Producător: Platinum COD: MOLS-450
Platinum vine cu tehnologia OLEeNU+ ce combină două tehnologii proprietare OLEeNU și ZEROSHIN.Prima tehnologie - OLEeNU - asigură protecția minei creionului mecanic împotriva ruperilor accidentale la impact, printr-o rigiditate crescută a materialelor din care este construit instrumentul de scris.Pr..
33,00 RON
Fără TVA:33,00 RON
Producător: Platinum COD: MPS-200
Creionul mecanic Platinum Press Man are un corp subțire de plastic negru cu striații pe grip pentru o mai bună prindere.Manson fix de 3mm pentru protejarea minei.Clips metalic ce poate fi demontat. Guma de șters sub butonul de avansare al minei.Mina de 0.9 mm.Press Man își ia numele de la destinația..
15,00 RON
Fără TVA:15,00 RON
Producător: Platinum COD: MSDA-1500
Creioane mecanice profesionale, construcţie plastic ABS, design ergonomic, are inel indicator pentru duritatea minei şi guma de şters.Indicator central de duritate a minei ce merge de la 2B până la 4H.Mecanism de avansare a minei cu clic.Disponibil cu mina de 0.3 mm, 0.5 mm sau 0.7mm...
85,00 RON
Fără TVA:85,00 RON
Producător: Platinum COD: MSD-300
Un creion de desen clasic.Are un corp de plastic dur cu striații pentru o prindere mai sigură.Manson fix de 4 mm pentru protecția minei. Mecanism de avansare a minei cu clic.Clips metalic ce poate fi demontat. Gumă de șters sub butonul de avansare mină.Indicator de duritate mină de la B la 3H pe but..
30,00 RON
Fără TVA:30,00 RON
Producător: Platinum COD: MSD-500
Un creion mecanic potrivit atât pentru desen cât și pentru scris.Un corp de plastic negru cu grip din cauciuc mat.Manșon fix de 4 mm ce protejează mina. Indicator central de duritate a minei ce merge de la 2B până la 4H.Mecanism de avansare a minei cu clic.Clips metalic ce poate fi demontat. Gumă de..
35,00 RON
Fără TVA:35,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.