Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

ROLLER CROSS CENTURY II PREMIUM

Availability: In stoc

SPECIFICATII

Accesorii:Accesorii din argint masiv 925. Clip din otel inoxidabil tip arc placat cu argint 925 Capac:Capac din argint masiv 925 cizelat cu model liniar. Capacul se inchide prin apasare Corp:Corp din argint masiv 925 cizelat cu model liniar Grip:Grip din alama cu manson din acril cizelat cu model liniar lacuit cu multiple straturi de lac negru lucios MinaMina roller Cross - Jumbo Gel

GARANTIE

Instrumentele de scris Cross sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.

CONTINUT

- Instrument de scris - Mina roller Cross - Jumbo Gel montata - Cutie ambalaj originala - Garantie internationala si instructiuni de folosire *Optional se poate folosi si mina de pix Cross - Jumbo, rollerul transformandu-se in pix. Instrumentul de scris suporta atat mina de pix, cat si de roller, avand functie dubla (roller sau pix)

Mai multe informatii

Tip produs Roller
Producator Cross
Personalizare Nu
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • 10 KARAT GOLD FILLED GT
  • STERLING SILVER ST
  • 14 KARAT GOLD FILLED GT

Spune parerea ta

Comentariul tau la: ROLLER CROSS CENTURY II PREMIUM

893,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It