Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

ROLLER CROSS PEERLESS CE FONDERIE 47 GT

Availability: In stoc

SPECIFICATII

Accesorii:Accesorii din alama placate cu aur de 23k cu grosime de 1,2µ ( heavy gold ). Clipul este din otel inoxidabil tip arc placat cu aur de 23k cu grosime de 1,2µ ( heavy gold ). Capac:Capac din alama cizelat cu model inspirat de forma stilizata a unei arme AKM lacuit cu multiple straturi de lac mat de culoare neagra lacuit cu multiple straturi de lac mat de culoare neagra. Capacul se inchide prin insurubare Corp:Corp din alama cizelat cu model inspirat de forma stilizata a unei arme AKM lacuit cu multiple straturi de lac mat de culoare neagra Grip:Grip din alama cu manson din acril lacuit cu multiple straturi de lac negru lucios MinaMina roller Cross - Jumbo Gel. Dupa topirea fiecarei arme este turnat simboloic un disc de otel ce este montat in varful capacului rolerului

GARANTIE

Instrumentele de scris Cross sunt garantate pe viata ( 99 de ani ) de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.

CONTINUT

- Instrument de scris - Mina roller Cross - Jumbo Gel - Suport din lemn instrument de scris - Cutie ambalaj originala - Garantie internationala si instructiuni de folosire *Optional se poate folosi si mina de pix Cross - Jumbo, rollerul transformandu-se in pix. Instrumentul de scris suporta atat mina de pix, cat si de roller, avand functie dubla (roller sau pix)

Mai multe informatii

Tip produs Roller
Producator Cross
Personalizare Nu
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Spune parerea ta

Comentariul tau la: ROLLER CROSS PEERLESS CE FONDERIE 47 GT

1.618,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It