Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

ROLLER WATERMAN CARENE CONTEMPORARY

Availability: In stoc

DESCRIERE
 
Model deja iconic in suita Waterman, cu o varietate coloristica impresionanta si o paleta bogata de combinatii si finisaje ale elementelor corpului, aceste instrumente de scris propun cu adevarat o abordare originala in ceea ce priveste designul. Cu nume si forma inspirate din lumea navigatiei cu stil, Carene surprinde nu doar cu aspectul inedit al corpului, dar mai ales cu alura varfului sau penitei, cu taietura indrazneata si profilul inconfundabil. Adaptate oricaror preferinte, stilate prin gama extinsa de modele, aceste instrumente de scris constituie un accesoriu de top, propunand luxul materialelor nobile si distinctia unei viziuni curajoase a detaliilor de design si executie. Liniile suple si dinamice, precum cele ale yachturilor care i-au inspirat pe designeri, plaseaza acest model in varful valului inovativ.  

 

SPECIFICATII

Contemporany Blue ST - Corpul este din alama lacuit cu multistraturi de lac albastru. Capacul este din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel paladiu.

DeLuxe Back GT - Copru din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alama cizelat cu model liniar, placat cu argint 925. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aur de 23K.

Essential Black and Gold GT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alama cizelat cu model wave, placat cu aur de 23K.Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aur de 23K.

Essential Silver ST - Corpul si capacul din alama cizelat cu model wave, placat cu argint 925. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu alij nichel paladiu.

Contemporany White and Gnmetal ST - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac alb. Capacul din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoarea neagra.

Contemporany Black and Gunmetal ST - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alamacizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoare neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel paladiu. Penita din aur masiv de 18,  placata cu rodiu.

Contemporany Gunmetal ST - Corpul si capacul din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoare neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel palad. Penita din aur masiv de 18K, placata cu rodiu.

 

GARANTIE

Instrumentele de scris Waterman sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost

 

CONTINUT

- Instrument de scris
- Mina roller Waterman
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

Mai multe informatii

Tip produs Roller
Producator Waterman
Personalizare Gravabil
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Contemporany White and Gunmetal
  • Gunmetal ST
  • Essential Silver ST
  • Contemporany Blue
  • Essential Black and Gold GT
  • Essential Black and Gunmetal
  • Deluxe Black GT

Spune parerea ta

Comentariul tau la: ROLLER WATERMAN CARENE CONTEMPORARY

1.166,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It