Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

ROLLER WATERMAN CARENE CONTEMPORARY

Availability: In stoc

Contemporany Blue ST - Corpul este din alama lacuit cu multistraturi de lac albastru. Capacul este din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel paladiu.

DeLuxe Back GT - Copru din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alama cizelat cu model liniar, placat cu argint 925. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aur de 23K.

Essential Black and Gold GT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alama cizelat cu model wave, placat cu aur de 23K.Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aur de 23K.

Essential Silver ST - Corpul si capacul din alama cizelat cu model wave, placat cu argint 925. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu alij nichel paladiu.

Contemporany White and Gnmetal ST - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac alb. Capacul din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoarea neagra.

Contemporany Black and Gunmetal ST - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alamacizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoare neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel paladiu. Penita din aur masiv de 18,  placata cu rodiu.

Contemporany Gunmetal ST - Corpul si capacul din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoare neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel palad. Penita din aur masiv de 18K, placata cu rodiu.

Mai multe informatii

Tip produs Roller
Producator Nu
Personalizare Gravabil
Marimea penita N/A
Tip agenda N/A
Marime agenda N/A
Material coperta N/A

Mai multe poze

  • Contemporany White and Gunmetal
  • Gunmetal ST
  • Essential Silver ST
  • Contemporany Blue
  • Essential Black and Gold GT
  • Essential Black and Gunmetal

Produse recomandate

MINA ROLLER WATERMAN

MINA ROLLER WATERMAN

22,00 RON
Minele sunt universale pentru toate rollere Waterman
MINA ROLLER CU VARF FETRU, WATERMAN

MINA ROLLER CU VARF FETRU, WATERMAN

22,00 RON
Mina roller waterman cu varfu fetru

Spune parerea ta

Comentariul tau la: ROLLER WATERMAN CARENE CONTEMPORARY

929,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It