Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

STILOU WATERMAN STANDARD CARENE

Availability: In stoc

Carene Standard Charcoal Grey ST - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac metalic mat gri petrol. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Penita este din aur masiv de 18K, placata cu rodiu. Carene

Standard Glossy Red ST - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac rosu. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Penita este din aur masiv de 18K, placata cu rodiu.

Carene Standard Black Sea ST - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Penita este din aur masiv de 18K, placata cu rodiu.

Carene Standard Frosty Brown ST - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac maro. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Penita este din aur masiv de 18K, placata cu rodiu.

Carene Standard Marine Amber GT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac model amber. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile sunt placate cu aur de 23K. Penita din aur maisv de 18K.

Mai multe informatii

Tip produs Stilou
Producator Waterman
Personalizare Gravabil
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Standard Carene Black Sea ST
  • Standard Carene Marine Amber ST
  • Standard Charcoal Grey ST
  • Standard Frosty Brown
  • Standard Carene Black Sea GT
  • Standard Intense Blue PDT
  • Standard Obsession Blue PDT

Spune parerea ta

Comentariul tau la: STILOU WATERMAN STANDARD CARENE

1.166,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It