Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

ROLLER WATERMAN STANDARD CARENE

Availability: In stoc

DESCRIERE
 
Model deja iconic in suita Waterman, cu o varietate coloristica impresionanta si o paleta bogata de combinatii si finisaje ale elementelor corpului, aceste instrumente de scris propun cu adevarat o abordare originala in ceea ce priveste designul. Cu nume si forma inspirate din lumea navigatiei cu stil, Carene surprinde nu doar cu aspectul inedit al corpului, dar mai ales cu alura varfului sau penitei, cu taietura indrazneata si profilul inconfundabil. Adaptate oricaror preferinte, stilate prin gama extinsa de modele, aceste instrumente de scris constituie un accesoriu de top, propunand luxul materialelor nobile si distinctia unei viziuni curajoase a detaliilor de design si executie. Liniile suple si dinamice, precum cele ale yachturilor care i-au inspirat pe designeri, plaseaza acest model in varful valului inovativ.      
 
 
SPECIFICATII 

Carene Standard Charcoal Grey ST - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac metalic mat gri petrol. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Mecanism twist.

Standard Glossy Red ST - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac rosu.  Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Mecanism twist.

Carene Standard Black Sea ST - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Mecanism twist.

Carene Standard Frosty Brown ST - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac maro. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Mecanism twist.

Carene Standard Marine Amber GT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac model amber.  Accesoriile sunt placate cu aur de 23K. Mecanism twist.

 

GARANTIE

Instrumentele de scris Waterman sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost

CONTINUT

- Instrument de scris
- Mina roller Waterman
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

Mai multe informatii

Tip produs Roller
Producator Waterman
Personalizare Gravabil
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Standard Carene Marine Amber ST
  • Standard Frosty Brown
  • Standard Charcoal Grey ST
  • Standard Carene Black Sea ST
  • Standard Glossy Red ST
  • Standard Carene Black Sea GT
  • Standard Intense Blue
  • Standard Obsession Blue

Produse recomandate

MINA ROLLER WATERMAN

MINA ROLLER WATERMAN

22,00 RON
Minele sunt universale pentru toate rollere Waterman
MINA ROLLER CU VARF FETRU, WATERMAN

MINA ROLLER CU VARF FETRU, WATERMAN

22,00 RON
Mina roller waterman cu varfu fetru

Spune parerea ta

Comentariul tau la: ROLLER WATERMAN STANDARD CARENE

893,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It