Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

STILOU CROSS PEERLESS 125 OBSIDIAN BLACK LAQUER PT

Availability: In stoc

SPECIFICATII

Accesorii:Accesorii din alama placate cu platina. Clipul este din otel inoxidabil tip arc placat cu platina. Cristal Swarovski incastrat in capul superior al capacului Capac:Capac din alama lacuit cu multiple straturi de lac lucios de culoare neagra. Capacul se inchide prin insurubare. Corp:Corp din alama lacuit cu multiple straturi de lac lucios de culoare neagra Grip:Grip din alama cu manson din acril lacuit cu multiple straturi de lac negru lucios Penita:Penita din aur masiv de 18k placata cu rodiu avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor.

GARANTIE

Instrumentele de scris Cross sunt garantate pe viata ( 99 de ani ) de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.

CONTINUT

- Instrument de scris - Convertor Cross Screw (convertorul de monteaza prin insurubare) - Doua cartuse Cross standard (cartusul de monteaza prin apasare) - Cutie ambalaj originala - Garantie internationala si instructiuni de folosire

Mai multe informatii

Tip produs Stilou
Producator Cross
Personalizare Nu
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Spune parerea ta

Comentariul tau la: STILOU CROSS PEERLESS 125 OBSIDIAN BLACK LAQUER PT

1.833,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It