Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

STILOU WATERMAN CARENE CONTEMPORARY

Availability: In stoc

Contemporany Blue ST - Corpul este din alama lacuit cu multistraturi de lac albastru. Capacul este din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel paladiu. Penita din aur masiv de 18K. placata cu rodiu.

DeLuxe Back GT - Copru din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alama cizelat cu model liniar, placat cu argint 925. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aur de 23K. Penita din aur masiv de 18K.

Essential Black and Gold GT - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alama cizelat cu model wave, placat cu aur de 23K.Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu aur de 23K. Penita din aur masiv de 18K.

Essential Silver ST - Corpul si capacul din alama cizelat cu model wave, placat cu argint 925. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile placate cu alij nichel paladiu. Penita din aur masiv de 18K, placata cu rodiu.

Contemporany White and Gunmetal ST - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac alb. Capacul din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoarea neagra. Penita din aur masiv de 18K, placata cu rodiu.

Contemporany Black and Gunmetal ST - Corpul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Capacul din alamacizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoare neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel paladiu. Penita din aur masiv de 18,  placata cu rodiu.

Contemporany Gunmetal ST - Corpul si capacul din alama cizelat cu model diamond, placat cu paladiu prin tehnologie PVD lacuit cu un strat protector antioxidare. Gripul din ABS de culoare neagra. Accesoriile placate cu aliaj nichel palad. Penita din aur masiv de 18K, placata cu rodiu.

Mai multe informatii

Tip produs Stilou
Producator Waterman
Personalizare Gravabil
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Waterman Carene  DeLuxe Black GT
  • Waterman Carene White and Gunmetal
  • Waterman Carene Essential Silvet ST
  • Waterman Carene Conteporany Blue
  • Waterman Carene Black and Gunmetal
  • Waterman Carene Contemporany Gunmetal ST
  • Waterman Carene Black and Gold GT

Spune parerea ta

Comentariul tau la: STILOU WATERMAN CARENE CONTEMPORARY

1.618,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It