Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

STILOU WATERMAN EXPERT DELUXE

Availability: In stoc

1) Expert DeLuxe Obsession Blue CT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multiple straturi de lac albastru. Gripul din ABS de culoarea neagra. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Penita din otel inoxidabil placata cu aliaj nichel paladiu. ( Acest instrument de scris este gravabil!)

2) Expert Precious - Corpul din alama cizelat cu model spirala placat cu aliaj nichel paladiu. Capacul din alama cizelat cu model spirala lacuit cu multiple straturi de lac negru mat. Accesoriile placate cu ruteniu. Penita din otel inoxidabil placata cu aliaj nichel paladiu.

3) Expert DeLuxe White CT - Corpul din alama lacuit cu multiple straturi de lac alb. Capacul din alama cizelat cu model liniar, placat cu aliaj nichel paladiu. Gripul din ABS de culoare neagra. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Penita este din otel inoxidabil placata cu aliaj nichel paladiu. ( Acest instrument de scris este gravabil!)

4) Expert DeLuxe Black CT - Corpul din alama lacuit cu multiple straturi de lac negru. Capacul din alama cizelat cu model liniar, placat cu aliaj nichel paladiu. Gripul din ABS de culoare neagra. Accesoriile sunt placate cu aliaj nichel paladiu. Penita este din otel inoxidabil placata cu aliaj nichel paladiu. ( Acest instrument de scris este gravabil!) 

Aceste instrumente de scris sunt gravabile!

Mai multe informatii

Tip produs Stilou
Producator Nu
Personalizare Gravabil
Marimea penita N/A
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Stilou Waterman Expert Obsession Blue CT
  • Stilou Waterman Expert Precious
  • Stilou Waterman DeLuxe White CT
  • Stilou Waterman DeLuxe Black CT

Spune parerea ta

Comentariul tau la: STILOU WATERMAN EXPERT DELUXE

521,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It