Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

STILOU WATERMAN PERSPECTIVE

Availability: In stoc

DESCRIERE

Celebrand simplitatea formei prin sectiunea sa rotunda, cu alura curata si bine pusa in evidenta de formele suple, aceasta gama esentializeaza puritatea dinamica a arhitecturii moderne, inspirand liniile zvelte si indraznete ale unei citadele. Aerul urban contemporan, cu juxtapunerile otelului si sticlei, se reflecta in combinatia de materiale stilate, in gama de culori si in accentele ultramoderne ale gravurii rafinate care insotesc designul elegant. Expresie a frumusetii neostentative, eleganta acestei game se releva in detalii semnificative, precum inelul lat care balanseaza vizual intregul aspect si care da o nota de rafinament bine dozat in ansamblul sobru dar luxos al instrumentului.

SPECIFICATII

1) Waterman Perspective Champagne CT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac metalic bej imprimat cu model diamond. Accesoriile si gripul placate cu crom. Penita din otel inoxidabil plaacata cu crom.

2) Waterman Perspective White CT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac alb imprimat cu model diamond.Accesoriile si gripul placate cu crom. Penita din otel inoxidabil plaacata cu crom. (Acest instrument de scris este gravabil!)

3) Waterman Perspective Azure CT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac metalic bleu imprimat cu model diamond. Accesoriile si gripul placate cu crom. Penita din otel inoxidabil plaacata cu crom. 

4) Waterman Perspective Silver CT - Corpul si capacul din alama lacuit cu mmultistraturi de lac metalic argintiu imprimat cu model diamond. Gripul din alama placat cu crom. Accesoriile sunt plaacate cu crom. Penita este din otel inoxidabil placata cu crom.

5) Waterman Perspective Laque Black GT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Gripul din alama placata cu aur de 23K. Accesoriile placate cu aur de 23K. Penita din otel inoxidabil placata cu aur de 23K. (Acest instrument de scris este gravabil!)

6) Laque Black CT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac negru. Gripul din alama placata cu crom. Accesoriile placate cu crom. Penita din otel inoxidabil placata cu crom. (Acest instrument de scris este gravabil!)

7) Waterman Perspective Obsession Blue CT - Corpul si capacul din alama lacuit cu multistraturi de lac metalic bleualbastru imprimat cu model diamond.

 (Acest instrument de scris este gravabil!)


GARANTIE

Instrumentele de scris Waterman sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost

 

CONTINUT

- Instrument de scris
- Cartus cerneala Waterman
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

* Nu contine convertor - se achizitioneaza optional (vezi consumabile)

Mai multe informatii

Tip produs Stilou
Producator Waterman
Personalizare Gravabil
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

  • Stilou Waterman Perspective Azure CT
  • Stilou Waterman Perspective Silver CT
  • Stilou Waterman Perspective Laque Black GT
  • Stilou Waterman Perspective Blue Obsession CT
  • Stilou Waterman Champagne CT
  • Stilou Waterman Perspective White CT
  • Stilou Waterman Perspective Laque Black CT

Spune parerea ta

Comentariul tau la: STILOU WATERMAN PERSPECTIVE

690,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It