Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

Tăviță pentru documente Leitz Plus Jumbo

Nici un comentariu

Detalii

Robustă, de calitate, cu capacitate mare de stocare. Poate fi utilizată alături de Tăvițele Leitz Plus Standard și Slim, pentru construirea unui sistem modular.

Caracteristici

Permite depozitarea convenabilă chiar și pentru cele mai voluminoase documente. Cea mai dură tăviță din clasa sa. Proiectată pentru rezistență și durabilitate. O soluție de birou flexibilă, atunci când sunt utilizate alături de Tăvițele Leitz Plus Standard sau Slim și Tăvița cu sertar Leitz Plus. Pentru o mai bună organizare se pot suprapune pe verticală sau în trepte. Decupaj frontal mare, pentru un acces mai ușor la documente. Creează și printează propriul model de etichetă pe www.leitz-easyprint.com.

Specificații

Material: Polistiren (PS) Dimensiuni: 255 x 103 x 357 Se pot suprapune: 8 Distanţiere: Disponibil, cod: 5234 Înălţime: utilă 95 Adâncime: utilă 330 Format: A4 Lăţime utilă 242: Picioare de cauciuc: Nu Separatoare: Nu Utilizare pentru: Se poate suprapune: în coloană cu Tăvițele Plus Standard și Slim Altele Distanțier pentru tăvițe (5234) și suport cu etichetă (2476) disponibile Greutate: 0,34

Mai multe informatii

Tip produs Tavita
Producator Leitz
Personalizare Nu
Marimea penita Nu
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Spune parerea ta

Comentariul tau la: Tăviță pentru documente Leitz Plus Jumbo

49,95 RON

Disponibilitate: In stoc

Pin It

* campuri obligatorii

Pin It