Telefon:
               0376448192

Intrumente de Scris si Accesorii de Lux

ZOOM 101 STILOU / CARBON AT TOMBOW

Availability: In stoc

DESCRIERE

101 este seria lansata pentru a marca implinirea a 20 de ani de la aparitia colectiei Zoom. Asa cum se cuvine pentru o serie aniversara, pentru fabricarea acestor instrumente s-au folosit materiale cu adevarat speciale! Acestea sunt specifice unei alte industrii unde precizia si finetea executiei sunt esentiale: industria aeronautica.
Ca urmare, contrar cutumei traditionale europene, care cere ca instrumentele de scris de lux sa fie grele, stiloul seriei cu tot cu convertor cantareste numai 14,5 grame fiind asadar cel mai usor stilou de lux din lume! Secretul din spatele acestei performante este materialul corpului carbon 100 %, accesoriile fiind facute din duraluminiu un material extrem de usor si durabil. Aceste doua materiale ultra moderne, formeaza o combinatie remarcabila impreuna cu design-ul atemporal si purist conferindu-i lui ZOOM 101 caracteristici optime pentru un scris usor si confortabil. Intr-un cuvant seria Zoom 101 reflecta o eleganta sobra, obligatorie pentru insrumentele de scris de lux, cat si o nota de exotism si rafinament de inalta clasa.

 

SPECIFICATII

Accesoriile sunt din duraluminiu folosit in industria aeronautica. Clipul este din duraluminiu.


Capacul este din fibra de carbon folosita in industria aeronautica. Capacul se inchide prin apasare.


Corpul este din fibra de carbon folosita in industria aeronautica


Gripul este din otel inoxidabil cromat.


Penita este din otel inoxidabil placata cu rodiu (metal nobil din clasa platinei). In varf are pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor.

 

 

GARANTIE

Instrumentele de scris Tombow sunt garantate timp de un an de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.

 

CONTINUT

- Instrument de scris
- Cartus cerneala Tombow
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

* Nu contine convertor - se achizitioneaza optional (vezi consumabile)

Mai multe informatii

Tip produs Stilou
Producator Tombow
Personalizare Gravabil
Marimea penita Fina (F)
Tip agenda Nu
Marime agenda Nu
Material coperta Nu

Mai multe poze

Spune parerea ta

Comentariul tau la: ZOOM 101 STILOU / CARBON AT TOMBOW

619,00 RON
Pin It

* campuri obligatorii

Pin It