Menu
Your Cart

SET CALIGRAFIE SI WATERCOLORING TOMBOW / COZY TIMES SET 9

SET CALIGRAFIE SI WATERCOLORING TOMBOW / COZY TIMES SET 9
SET CALIGRAFIE SI WATERCOLORING TOMBOW / COZY TIMES SET 9
SET CALIGRAFIE SI WATERCOLORING TOMBOW / COZY TIMES SET 9
SET CALIGRAFIE SI WATERCOLORING TOMBOW / COZY TIMES SET 9
DESCRIERE

Noul set de la Tanja „Frau Hölle” Cappell pentru scrisori folosind tehnica de amestecare, disponibil în doua variante de culoare. Tehnici de scris solosind noile seturi de scris concepute de Tanja „Frau Hölle” Cappell. Seturile contin toate materialele necesare pentru a va schita operele de arta, precum si pentru a crea gradiente de culoare armonioase folosind markerele ABT pe baz? de apa si water brush. Instructiunile scurte in limba engleza redactate de doamna Hölle ofera sfaturi si trucuri pentru inceperea utilizarii literelor combinate.
Set de caligrafie pentru cei care practica letteringul sau caligrafia la nivel avansat, oferind instrumentele necesare unei scrieri moderne, cu decoratiuni ale literelor, cu contrast al traseelor desenate, cu umbre sau inflorituri, ori culori combinate. Schitele se realizeaza cu ajutorul creionului Mono 100 de tarie H, ideal pentru trasarea liniilor subtiri si mai delicate decat ale unui creion obisnuit. Corectarea acestuia sau chiar eliminarea ghidajelor in creion poate fi facuta cu radiera de precizie Mono M (PE-04A). Scrierea literelor caligrafice mici, cat si trasarea liniilor grafice fine si bine definite se realizeaza cu markerul Fudenosuke gray WS-BH49. Pentru lettering modern sau creativ, ori desen cu linie cu grosime variabila se utilizeaza markerele caligrafice Fudenosuke Soft cu varf moale (WS-BH) si Hard cu varf tare (WS-BH), care la o simpla modificare a presiunii asupra varfului flexibil lasa urme mai subtiri sau mai groase. Colorarea sau scrierea decorativa moderna, cu variatie contrastanta intre liniile subtiri sau cele late obtinute cu aplicarea presiunii pe lateralul varfului de pensula se obtin cu ajutorul markerelor duale de tip pensula si varf ascutit, in 5 culori bine alese.

SPECIFICATII

Markere din plastic ABS
Corp creion din lemn de cedru
Guma elastica din plastic

GARANTIE
Markere-le caligrafice si radiera au termen de valabilitate doi ani de la data fabricarii, iar creionul Tombow are termen de valabilitate nelimitat.

CONTINUT
- ABT 026 - ABT 379 - ABT 761 - ABT 947 - ABT 990
- Creion Mono 100 H
- Pensula fina cu rezervor (WB-FN-1P)
- Marker Caligrafic Hard Fudenosuke Black (WS-BH)
- Radiera Mono M (PE-04A)
- Ghid de instructiuni
- Blister ambalaj

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
SET CALIGRAFIE SI WATERCOLORING TOMBOW / COZY TIMES SET 9
121,00 RON
Fără TVA: 121,00 RON
  • Stoc: În stoc
  • SKU: BS-FH1

Opţiuni disponibile

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Termeni si conditii.